Hi there, I'm Shyam Sunder Subramaniam, an enthusiastic word puzzle creator.

With over 200 puzzles in the kitty, I invite you to enter the world of Kai word puzzles and take a fun travel through an amazing variety of challenging word puzzle

Latest

Real-Time Updates That Matter

39. 2 WORD ALLITERATION (MIDDLE)

2 words of a phrase or idiom in which the last letter of the 1st word and the first letter of the 2nd word are the same alphabet.

The number of letters of each word is given in brackets.

Example
1. Over aged (3,3)
Ans: TOO OLD
2. One who is easy to get money from (4,5)
Ans: SOFT TOUCH
3. A lower limb problem (5,5)
Ans: KNOCK KNEES

55. ASS YOU LIKE IT

ASS - relating to the brain capability or rear, is a word that adds meaning to OTHER words when appropriately inserted.

Find the synonym for the first clue.

Next insert an ASS within or without (just don't scramble the letters of the first word), to find the 2nd word as per the clue.

The number of letters in the first and final words are given in brackets.

Example
1. Prone to be a famous movie: canine (6)
Ans: LIE - L(ASS)IE
2.A young aide of yore: in the way (7)
Ans: PAGE - P(ASS)AGE
3.Famous revolutionary; liqueur. (6)
Ans: CHE – CH(ASS)E

54. SPORTING TERMS

Some well know sporting terms. Identify them from the clues given.

The number of letters in the words are given in brackets

Example
1.Mesh game (3,4)
Ans: NET PLAY
2. Dash to hearth (4,3)
Ans: HOME RUN
3. Release gunfire (4,5)
Ans: DROP SHOT